DKK 2.399,95 (DKK 2.379,38 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Sweet Deal RACE-SCHOOL LOTUS- MERCEDES RACERE INKL. FORSIKRING

24.08.2014 kl. 08:30 Padborg Park , Padborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 2.399,95 (DKK 2.379,38 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Spark liv i de vildeste bildrømme hos den eller dem du holder af. Lær at køre rigtig racerbil, og kør 2-3 forskellige fuldblods racerbiler Se fotos her https://www.facebook.com/raceclub.dk

RACERKØRER FOR EN DAG 
DU KØRER LOTUS ELISE OG MERCEDES DTM REPLICA
uden begrænsninger... 

 Lær at kører ægte racerbiler, på en rigtig racerbane, ramme ideallinjerne, indbremsningen og nedgearing – som det gøres af en rigtig racerkører

 Dette er det det tætteste i kommer på rigtig racerløb uden licens. 

INDHOLD:

KØR VORES LYN HURTIGE
LOTUS og MERCEDES RACERE

Eller opgrader til Porsche Boxster for kun kr. 750,-

+ VIL DU HELLERE VÆRE PASSAGER+ 

DIN BILLET KAN OGSÅ BYTTES TIL HIGH SPEED TURE MED TEAM RACECLUB RACERKØRER 

KIM RØDKJÆR 

Se fotos her

Det med småt:

Obligatorisk Kaskoforsikring:
Alle deltagere i Grand Prix heat skal tegne en forsikring på dagen til kr. 375,- 

Forsikringen dækker alle skader, bil motor mv. udover selvrisikoen. 
Selvrisiko. kr. 6.250,-

Hvad hæfter I for?
Din maksimale risiko ved tegning af forsikring er maksimalt din selvrisiko på 
kr. 6250,-   

I hæfter for de buler I får på egen bil, også selv om det er din modstander der kører ind i dig. Skader på motor og gearkasse hæftes der kun for i tilfælde af dataudskrift viser at motoren har været udsat for høje omdrejninger Eksempelvis ved at gå fra 200 km/h og sætte bilen i 1 gear, hvorved motorer drejes over. Vi har haft meget få skader og vi instruerer jeg grundigt. Men det er motorsport og logikken er enkel, brug hovedet før foden, så går det glad derudaf.

 

Ansvarsfraskrivelse:
I skal inden start skrive under på en ansvarsfraskrivelse og hvor I også erklærer jeg sunde og raske, og at I er i besiddelse af et kørekort.

DELTAGERACCEPT 
ž  At jeg ikke lider af epilepsi, diabetes, eller anden sygdom som kan have indflydelse på min evne til at styre motorkøretøj i forbindelse med arrangementets afvikling.
 
ž  At jeg ikke har indtaget medicin, alkohol eller euforiserende stoffer, således at indtagelsen kan have indflydelse på min evne til at styre motorkøretøj i forbindelse med arrangementets afvikling.
 
ž  At min deltagelse i arrangementet sker på eget ansvar og egen risiko, og at jeg forud for arrangementets afvikling er bekendt med de almindelige risici i forbindelse med at deltage.
 
ž  At jeg ikke kan gøre krav gældende mod Padborg Park, Raceclubs instruktører eller andre involverede for evt. skade, som jeg måtte blive påført, samt - at jeg forud for arrangementets afvikling er opfordret til at sikre mig, at jeg har tegnet egen ulykkesforsikring, der dækker min deltagelse.
 
ž  At jeg under arrangementets afvikling er ansvarlig for enhver skade, som jeg måtte påføre andre personer eller andres ejendom på grund af uagtsomhed fra min side i overensstemmelse med de almindeligt gældende erstatningsregler.
 
ž
  At jeg er ansvarlig for evt. skader, som jeg måtte forvolde på de motorkøretøjer jeg anvender under arrangementets afvikling, samt skader på banen og/eller banens faciliteter m.v. - uanset årsag. Erstatningsansvar/selvrisiko ved sådanne skader er på: kr. 20.000,- inkl. moms  (med forsikring  dog  maksimalt gældende selvrisiko  på kr.  6250 inkl. moms)