DKK 637,50 (DKK 633,44 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Race Battle 2013

01.09.2013 kl. 12:00 Padborg Park , Padborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 637,50 (DKK 633,44 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

det tætteste du kommer på at køre racerløb, uden racerlicens. 3 timers intens race-event for private og firmaer på Padborg Park i Lotus og Mercedes racere, 5 kørere per racerbil kæmper om titlen RACE BATTLE 2013,

Konceptet: 
Race uden begrænsninger... udover jeres egne!
5 kørere efter eget valg, eller sammensat af Raceclub, danner hver et racerteam. I  kører mod uret og de andre teams om podiet og I kører ægte racerbiler, på en rigtig racerbane. Dette er det det tætteste i kommer på rigtig racerløb uden licens. I sendes på banen med afstand mellem hinanden, men der er derefter frit slag til overhaling mv.

Her har du chancen for at opleve noget, som kun er der færreste forundt, at mærke suset i maven når man kravler ind i sikkerhedskabinen klemmer sig ned i sædet , spændes fast i h-selen. Oplevelses af adrenalinen  der farer igennem kroppen når du starter motoren og  ruller ud af pitten og ind på banen.

Lotus og Mercedes racerne er ribbet for alt overflødigt og er udstyret med sikkerhedsbur, racerundervogn og hurtige slickdæk Motorerne i Mercedeserne er 6 cylindre, 3,0 liters  motorer med over 200HK, og I når tæt ved 200 km/h på langsiden og oplever trykket i maven når I gå ind i det lengendariske oplagte B-Mac sving. Lotus har styrken i svingene, lette og lynhurtige.

Der er plads til alle:
Er der nogle som fortrækker rollen som team chef, pit crew mv.?

Ingen problem. I vælger sælg sammensætningen. Antal Pitstop og kørerskifte skal bare overholdes.

PROGRAMMET: 
I opdeles i jeres respektive teams med 5 kørere per bil og dyster mod de andre hold om podiepladserne. Jeres indsats i pitten med kørerskifte, dækskifte og tankning, vil sammen med stillingen på gaspedalen afgøre hvem der kommer øverst på skamlen som Champion of Race Battle 2013.

Kl. 12:00
Vi starter en grundig teori og instruktion i bilen, sikkerheden og køreteknik.  

Kl. 13:00:  1 times fri træning med instruktion fra vores professionelle kørere. 

Kl. 14:00: 1 times tidtagning for startplacering

Kl. 15:00 Start går til Race Battle 2013. 60 minutter kamp mod uret og konkurrenterne.

Reglerne simple.  Kør hurtigt og skift hurtigst chauffør, det skal skiftes chauffør minimum 5 gange. I styrer selv hvem der kører og hvor meget, blot skal kørerskifte, og andre indslag udføres i forhold til reglerne.

Husk!  Racerløb vindes på banen, ikke ved siden af banen, eller som sagt på en anden måde: 

“To finish first, first you have to finish”

Kl. 16:30 Kårer vi Champion of Race Battle 2013 med pomp og pragt og kl. 17:00 er I klar til at sætte jer ind den bløde og nu lidt slappe familiebil, med et lille smil på læben og en oplevelse som vi håber I vil huske i mange år og underholde svigermor med ved et hver sølvbryllup fremover.

Det med småt:

Forsikring:
Alle deltagere skal tegne en forsikring til kr. 500,- plus moms. med en selvrisiko på kr. 5000,- plus moms. Forsikringen dækker alle skader, bil motor mv. udover selvrisiko. 

Hvad hæfter I for?

I hæfter for de buler I får på egen bil, også selv om det er din modstanden der kører ind i dig. Skader på motor og gearkasse hæftes der kun for i tilfælde af dataudskrift viser at motoren har været udsat for høje omdrejninger Eksempelvis ved at gå fra 200 km/h og sætte bilen i 1 gear, hvorved motorer drejes over. Vi har haft meget få skader og vi instruerer jeg grundigt. Men det er motorsport og logikken er enkel, brug hovedet før foden, så går det glad derudaf.  

Ansvarsfraskrivelse: 
I skal inden start skrive under på en ansvarsfraskrivelse og hvor I også erklærer jeg sunde og raske, og at I er i besiddelse af et kørekort.