DKK 637,50 (DKK 633,44 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Bellevue Grand Prix Race 2013

20.10.2013 kl. 19:30 Padborg Park , Padborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 637,50 (DKK 633,44 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

det tætteste du kommer på at køre racerløb, uden racerlicens. 3 timers intens race-event for private og firmaer på Padborg Park i Lotus og Mercedes racere Se fotos her https://www.facebook.com/raceclub.dk

Konceptet: 

Race uden begrænsninger... udover jeres egne!

5 kørere efter eget valg, eller sammensat af Raceclub, danner hver et racerteam. I  kører mod uret og de andre teams om podiet og I kører ægte racerbiler, på en rigtig racerbane. Dette er det det tætteste i kommer på rigtig racerløb uden licens. I sendes på banen med afstand mellem hinanden, men der er derefter frit slag til overhaling mv.

PROGRAMMET: 

I opdeles i jeres respektive teams med 5-6 kørere per bil og dyster mod de andre hold om podiepladserne. Jeres indsats i pitten med kørerskifte, dækskifte og tankning, vil sammen med stillingen på gaspedalen afgøre hvem der kommer øverst på skamlen i kampen of Bellevue GP Championship  2013.

JYLLAND/FYN 

ANK. Kl. 9:00

Vi starter en grundig teori og instruktion i bilen, sikkerheden og køreteknik.  

Kl. 10:00-11:00  
1 times fri træning (min. 5 omg. per kører med instruktion fra vores professionelle kørere. 

Kl. 11:30-12:30
 Starten går til Bellevue Grand Prix 2013. 60 minutter kamp mod uret og konkurrenterne.

Kl. 12:30
 Kåring af vinderen af Bellevue Grand Prix 2013
***************************************

SJÆLLAND  

ANK. Kl. 12:00

Vi starter en grundig teori og instruktion i bilen, sikkerheden og køreteknik.  

Kl. 13:30-14:30  
1 times fri træning (min. 5 omg. per kører med instruktion fra vores professionelle kørere. 

Kl. 14:30-15:30
 Starten går til Bellevue Grand Prix 2013. 60 minutter kamp mod uret og konkurrenterne.

Kl. 15:30
 Kåring af vinderen af Bellevue Grand Prix 2013 
***************************************

Reglerne er enkle.  Kør hurtigt og skift hurtigst chauffør, det skal skiftes chauffør minimum 5 gange, eller det antal skift der besluttes af arrangøren. I styrer selv hvem der kører og hvor meget, blot skal kørerskifte, og andre indslag udføres i forhold til reglerne. VIGTIGT, hvis man ryger af banen er man udelukket. 

Husk!  Racerløb vindes på banen, ikke ved siden af banen, eller som sagt på en anden måde: 

“To finish 1.st, first you have to finish”

Det med småt:

Forsikring:

Alle deltagere i Grand Prix heat skal tegne en forsikring den er inkl. de 5 træningsomgange. Forsikringen dækker alle skader, bil motor mv. udover selvrisikoen. 

Hvad hæfter I for?

Maksimal risiko ved tegning af  forsikring er kr. 6250,-   

I hæfter for de buler I får på egen bil, også selv om det er din modstanden der kører ind i dig. Skader på motor og gearkasse hæftes der kun for i tilfælde af dataudskrift viser at motoren har været udsat for høje omdrejninger Eksempelvis ved at gå fra 200 km/h og sætte bilen i 1 gear, hvorved motorer drejes over. Vi har haft meget få skader og vi instruerer jeg grundigt. Men det er motorsport og logikken er enkel, brug hovedet før foden, så går det glad derudaf.

Ansvarsfraskrivelse:

I skal inden start skrive under på en ansvarsfraskrivelse og hvor I også erklærer jeg sunde og raske, og at I er i besiddelse af et kørekort.

 

DELTAGERACCEPT – underskriv

ž  At jeg ikke lider af epilepsi, diabetes, eller anden sygdom som kan have indflydelse på min evne til at styre motorkøretøj i forbindelse med arrangementets afvikling.

 

ž  At jeg ikke har indtaget medicin, alkohol eller euforiserende stoffer, således at indtagelsen kan have indflydelse på min evne til at styre motorkøretøj i forbindelse med arrangementets afvikling.

 

ž  At min deltagelse i arrangementet sker på eget ansvar og egen risiko, og at jeg forud for arrangementets afvikling er bekendt med de almindelige risici i forbindelse med at deltage.

 

ž  At jeg ikke kan gøre krav gældende mod Padborg Park, Race4You, instruktører eller andre involverede for evt. skade, som jeg måtte blive påført, samt - at jeg forud for arrangementets afvikling er opfordret til at sikre mig, at jeg har tegnet egen ulykkesforsikring, der dækker min deltagelse.

 

ž  At jeg under arrangementets afvikling er ansvarlig for enhver skade, som jeg måtte påføre andre personer eller andres ejendom på grund af uagtsomhed fra min side i overensstemmelse med de almindeligt gældende erstatningsregler.

 

ž  At jeg er ansvarlig for evt. skader, som jeg måtte forvolde på de motorkøretøjer jeg anvender under arrangementets afvikling, samt skader på banen og/eller banens faciliteter m.v. - uanset årsag. Erstatningsansvar/selvrisiko ved sådanne skader er på: kr. 20.000,- inkl. moms  (med forsikring er selvrisko kun 6250 inkl. moms)